Klantgroep Kantoren

Bekijk jaarverslag 2023

Klantgroep Kantoren

Kantoren in 2023

De invloed van het doorschuiven van projecten was voor Kantoren, als kleinste klantgroep, het meest voelbaar in zowel omzet als resultaat. Mede als gevolg van de eerder genoemde weerbarstigheid in de markt, werden verschillende projecten uitgesteld of gingen helemaal niet door. Deze ongewenste ‘pas op de plaats’ hebben we gebruikt om onze klantbenadering verder aan te scherpen.

In lijn met het nieuwe strategisch plan van de Heembouw Groep, heeft dit geresulteerd in een stevige visie op het ontwikkelen en creëren van duurzame, gezonde en betekenisvolle werkomgevingen. Gericht op klanten die, net als wij, positieve impact willen maken, en dat tot uitdrukking willen brengen in hun eigen huisvesting. Daarnaast is het commercieel team versterkt. Hiermee is de beweging in gang gezet, en dat blijkt ook uit de ontwikkeling van de portefeuille van deze klantgroep, om de omzet volgend jaar terug te brengen naar het gewenste niveau en volume.

"Derde keer dat Vink een bouwtraject doet met Heembouw en dat zegt wel voldoende. En weer tot volle tevredenheid."

Vink Installatiegroep BV | Klantcijfer 9,0

Projecten Kantoren 2023

In 2023 hebben we een aantal mooie klanten aan ons weten te binden. We zijn weer aan het werk voor TNO en Centre Court. In Scheveningen zijn we bezig met de renovatie van het bekende Badhotel. En in Amsterdam zijn we inmiddels volop bezig met een grootschalige renovatie en verbouwing van het hotel voor het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam. In Badhoevedorp hebben we voor de VNV de verbouwing van hun hoofdkantoor gerealiseerd. Daarnaast rondden we in het Kauwgomballenkwartier de nieuwbouw voor de NBA in opdracht van Metallized & Amsterdamse Hogeschool voor de kunsten af, net als de renovatie van het hoofdkantoor van Lidl in Huizen. Samen met Heembouw Architecten gingen we voor zowel de exterieur als interieur opgave voor onze strategische partner Vink Installaties aan de slag, met als resultaat dat we hun hoofdkantoor in Roelofarendsveen hebben gemoderniseerd én uitgebreid. In Hazerswoude Dorp leverden we begin 2023 de nieuwbouw voor Vermeulen Groep op. Verder werd het kantoor van TBV Wonen in Tilburg verbouwd en hebben we weer verschillende werkzaamheden uitgevoerd voor WTC Schiphol, waarvoor we een vaste samenwerkingspartner zijn.

Met verschillende ontwerpende bouwer projecten in voorbereiding, voor strategische partners Lomans en Hilti, Willems Vastgoedbedrijf en onze eigen ontwikkeling Lake View Offices in Utrecht, is een goede basis gecreëerd voor de omzet voor 2024 en 2025.

TBV Wonen

Renovatie en verduurzaming hoofdkantoor TBV Wonen | Quadrant4

Bekijk project